Huoneeni jo monesti seonnut ilmastointilaite on pudottanut viimeisenkin ruuvinsa. Se sylkee päälleni likaista vettä kun nukun, se piilottaa sänkyyni kuolleita muurahaisia, se tekee hassua ääntä keskellä yötä ja sammuu juuri kun olen nukahtamassa. Huone lämpiää nopeasti ilman ilmastointipömpelin pelittämistä, kuten juuri nyt. Ilmastointi ei ole toiminut muutamaan tuntiin ja minä kuolen. Ajatukset valuvat hikinoroina päästä pois ja ihoni sulaa lattialle. Pakko myöntää, että tällä hetkellä kadehdin kaikkia kotona sään takia. Suomessa on kuulemma ihanan vilpoisaa.

Ennen juhannusperjantaita velloin pienessä yksinäisyydessä ilman oman ikäistäni seuraa. Jenny ehdotti että etsisin netistä jonkun paikallisen heebon näyttämään paikkoja, mutta aivan kuin olisin uskaltanut. Juhannuksena Sanelma ja Tomi pitivät juhannuspippalot, joihin he kutsuivat paikallisia kavereitaan, sekä suomalaisia että intialaisia. Naapuristamme, joiden olemassaolosta en tiennyt juurikaan mitään, tuli käymään Nadia ja hänen äitinsä. Olimme ilmeisesti molemmat ennustaneet, että tulisimme tylsistymään juhlissa ilman muita nuoria, kunnes bongasimme toisemme. Illasta tulikin loppujen lopuksi tosi mukava, vaikka vieraat lähtivät hyvissä ajoin tosin kuin pitäisi. Katselimme Sanelman ja Tomin kanssa väsyneinä Ketonen&Myllyrinnettä kunnes hyväksyin sen, että juhannus on erilainen Intiassa, eikä nyt tarvitse valvoa kuuteen vain valvomisen takia koska kukaan muukaan ei valvo.

Lauantaina sovimme Nadian kanssa lähtevämme hänen kaverinsa isoveljen läksiäisiin Central Park-nimiseen upper class-asuntoon. Tutustuin lisää samanikäisiin tyyppeihin ja sovimme näkevämme keskiviikkona ja perjantaina samalla porukalla. Tänään olimme Nadian toisten kavereiden kanssa leffassa jonka jälkeen jatkoimme Nadialle pelaamaan pictionarya. Nadian kaverit olivat hulluja, kovaäänisiä, välistä vähän lapsellisia, mutta silti niin sympaattisia. Ihmiset ovat täällä niin ystävällisiä! Tuntui siltä, että mut otettiin porukkaan heti ilman mitään ennakkoluuloja.

Nyt ilmastointilaitteeni saa vihdoinkin kunnolla takaisin kiusaamisestani. Sitä rukkaa parhaillaan kaksi miestä. Taidan lopettaa tämän dataamisen kun nuo kaksi rehkivät hikipäissään vieressä...

Kiitos kommenteista ja tekstareista, niitä on ihana lukea! Lisää, lisää.